Installation "Hvad er kærlighed?"

                 Forside           Galleri          Læserum          Blog          Kontakt

I 2010 havde Kunstmuseet Aros en udstilling med titlen "I love you".

I kunstmuseets fortale af udstillingen skrev de:

"Kærligheden er i fokus. 39 internationale kunstnere blandt andre Jeff Koons, Damien Hirst, Louise Bourgeois og Pablo Picasso sætter spot på kærligheden og alle dens facetter og nuancer: begær, romantik, magt, sex, smerte, lidenskab og had."

Jeg undrede mig såre over beskrivelsen af kærlighedens facetter og nuancer, fordi begær, romantik, magt, sex, smerte, lidenskab og had - for mig at se - er alt mulig andet end kærlighed. Det var interessant at se udstillingen og at se de forestillinger om kærligheden, som kunstnerne udtrykte igennem deres værker. Foromtalen viste sig at være meget dækkende. 

Dette satte gang i inspirationen ... hvordan ser og forstår mennesker kærligheden? ... jeg fik en vision af en hængende installation, en stjernekugle, hvorpå der hænger forskellige menneskers udsagn om, hvad kærlighed er.

Installationen er således en replik til Kunstmuseet Aros' udstilling "I love you".

Igennem lang tid har jeg været i gang med at indsamle svar på spørgsmålet. Installationen indgår i udstillingen  "Forestillingers magt" -og hænger nu i "Solglimt", et yogaretreatcenter på Samsø.

      "Hvad er kærlighed?"

book art

collage

foto

maleri

skulptur